valsul (2)

6 Jul

ca veni vorba de vals.

in pasi de vals, avansam catre o coregrafie decenta. adica: pe langa pasii de vals, niste miscari coerente care sa ne ajute sa respectam memoria doamnei frantuzoaice care ne incanta cu versurile si ritmul ei.

si uite asa a trecut prima lectie. apoi a doua si a treia. si mai avem ceva programat. caci tare mi-ar placea sa iasa bine. sa iasa perfect, ce mai! atata timp cat nu uitam pasii. si nici muzica de pe fundal.

din pacate, cu tocurile de x cm, nu ma descurc. trebuie sa apelez la tenesii care se doreau a fi folositi mai spre dimineata. altfel nu se poate. nicidecum. dupa care ma cocot iar pe tocuri si vedem cat o mai dura.

recomandare: ore de vals. daca nu esti dansatoare innascuta sau profesionista, cam e nevoie. macar cateva ore. pentru ca orice melodie de vals are peste 2 minute, iar 2 minute in pasi de vals par o eternitate. si tind sa plictiseasca. iar daca ai cu ce sa jonglezi, atunci e mai antrenant. eu m-am bucurat ca am ales sa le facem. dupa ce refuzasem la inceput. dar au iesit bine pana acum si au fost si fun. sper sa iasa si la momentul cu pricina. daca nu uiti ca trebuie sa fie si fun, se pierde farmecul. pentru ca asta e momentul propice in care sa imbini utilul cu placutul.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: