primul strigat de ajutor

25 May

daca ieri eram toata fericita pentru rochie, astazi imi vine sa intru mai degraba in pamant, in loc sa mai vorbesc cu cei de la tipografie despre hartia de invitatie. la randul lor, cred ca sunt exasperati de mine. pentru ca se pare ca nimic nu e pe stoc. nici un tip de hartie pe care il aleg. culmea, variantele alea simple. pe crem, gri deschis sau alb. exista alte nebunii in stoc, dar nu astea. si pe cat de extaziata eram de cum a iesit invitatia, pe atat de dezamagita sunt acum, cand nu se gaseste nimic.

cam asa de dezamagita.

daca stiam ca e atat de complicat si ca din 10 variante alese, nici una nu se gaseste, ma agitam mai din timp. si daca spuneam ca pana acum pregatirile au fost fun, azi nu e deloc o zi fun. pentru ca nu mai depinde de mine. si ma enerveaza chestia asta. si ma enerveaza ca gasisem atatea modele de hartie reciclata la 80 de g, atat de misto, dintr-o gama care se cheama woodstock. dar care, evident, nu sunt pe stoc. si vreau ca aceasta mother-fucking invitation sa iasa bine. pentru ca vreau. ca sa ne simtim noi bine si ca sa ii bucuram si pe altii.

toate ca toate, dar trebuie sa fie gata vineri, ca altfel nu stiu ce fac. se termina luna mai, se face iunie si eu tot cu ele nefacute?! nu, nu si nu. pe invitatie scrie luna mai, confirmarea trebuie sa vina pana in 12 iunie, ceea ce inseamna ca trebuie sa ma tin de cuvant.

ajuta-ma doamne, ca desi m-am complicat eu cu multe pana acum, de data asta trebuie sa fie mai simplu.

recomandare: parca am mai scris de cateva ori: nu faceti ca mine! parca da. se intelege de ce.

update: am gasit o varianta. de 70g. un ivoire. asta sa fie si sa fie gata vineri!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: