invitatia (3)

18 May

a trecut o saptamana de la prima proba. am zis ca pana in momentul de fata, va fi gata. nu e. pentru ca nu e. pentru ca unele lucruri nu ies asa cum ai planificat. dar pentru ca iese atat de bine, fac abstractie de calendar si ma bucur de rezultat. si ii multumesc claudiei care m-a ajutat. si andrei. si lui ionut. si lui radu.

de-abia astept sa ajunga in mainile invitatilor. sper sa le placa si sa confirme prezenta. totusi nu m-as aventura inca, sa spun ca va fi gata intr-o saptamana. caci la tipogragie dureaza vreo 3 zile. si cine stie?!

asa cum de-abia in octombrie, ne-am hotarat sa facem nunta anul asta, iar de-abia in februarie am hotarat locatia si data, invitatia nu putea sa nu se incadreze in aceasta spontaneitate. ha!

another pic:

recomandare: i repeat. nu faceti ca noi. ca mine. lasati-le totusi oamenilor ceva timp de gandire. mai mult decat cele 2 saptamani ale noastre. adica sper sa fie 2 saptamani. ca apoi sa va ramana cel putin 2-3 saptamani pentru stabilirea numarului de meniuri. sa stie si oamenii aia de la restaurant, pentru cati oameni gatesc, cate farfurii trebuie sa lustruiasca, cate mese sa puna deoparte. si sa stii si tu. pentru ca dupa ce iti confirma invitatii, vine distractia: asezarea lor la mese. this should be fun. revin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: