decorul

25 Apr

decorul se vrea a fi foarte frumos. daaah! clar. adica sa fie cu scaune transparente. sa fie cu fete de masa deschise, pe gri antichizat sau pe crem sau pe ivoire. cum vor fi, dar deschise si pastelate sa fie. zic sa fie, pentru ca as we speak, nimic nu este 100% stabilit. iar ideile sunt o mie. lumanari, flori, mese, materiale, lumini, canapele pe langa (care noroc ca exista in locatie), paturici pe canapele (cu iz de cosy si familiar) si inca altele de completat. folderul numit decoratiuni se extinde pe zi ce trece si sunt tare curioasa cum o sa arate la final. daca s-ar putea sa arate in stilul de mai jos, adaptat si la concept, ar fi perfect. cu tot cu scaunele astea, cu tenta de urban, cu nuantele de vintage, cu florile in 2-3 tonuri sau colorate si bogate.

This slideshow requires JavaScript.

ideile au fost multe. unele veneau pur si simplu si nu gaseam solutie de implementare. dar cauti si gasesti pana la urma. apoi, zecile de site-uri si bloguri pe post de inspiratie mi-au tinut ochii deschisi si zile si nopti. si mi-i tin in continuare. dar e ok. ii tin larg deschisi.

recomandare: chiar daca ai sau nu o idee despre cum ai vrea sa arate sala/cortul/locatia unde are loc nunta, orice sursa de informatie este binevenita. pentru ca de la una ajungi la alta si uite asa se contureaza ceva. orice sfat, recomandare, idee sau sugestie trebuie primite cu drag si asezate pe lista, dupa care testate. iar testele au multe criterii: buget, logistica, productie, preferinte. iar preferintele se impart la 2.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: