probele

21 Apr

astazi am fost la a 2-a proba a rochiei. prima a fost acum 2 saptamani. in mai o iau. este mi-nu-na-ta. este din tafta, are ceva tulle. este lunga si are buzunare. si spatele gol. mai are de suferit ceva modificari, dar este exact ce trebuie. voal nu exista, dar exista o bentita. si ea minunata. ma gandesc ce bratara sau cercei sau inel mare o sa accesorizez la ea. din cauza oboselii si a gandului ca ne sculam in cateva ore sa plecam spre maramures, nu cred ca pot exprima toata bucuria. dar este acolo. in suflet.

recomandare: in caz ca nu ti-ai cumparat rochie si ti-o faci ca mine, pe comanda, mergi la probe cu inima deschisa si zambetul pe buze. daca e ceva ce iti place, arata. daca e ceva ce nu iti place, explica. ridicarile din spranceana si orice alt gest care merge mana in mana cu gandurile, dar nu si cu vorbele, nu e indicat. ca doar de asta exista probe. sa modifici, sa imbunatatesti, sa delimitezi, sa finalizezi. si sa nu te cramponezi in bolduri si semne. gandeste in perspectiva, la rochia finala. care o sa iasa cum trebuie, daca ai incredere. asa se intampla intotdeauna.

update-23 mai: intre timp, au mai fost alte 2 probe si alte cateva modificari. modificari de lungime si de material. asta pentru ca irina avea tot felul de materiale fantastice si fiecare mi se parea ca se potriveste. dupa 3 incercari de tull, am ramas la cea mai buna varianta. daca nu ar fi fost modificarile astea, rochia ar fi fost gata dupa a 2-a proba. dar e bine asa, caci am avut timp de gandire. asa e cand nu e rochie cumparata si nici one-time-choice. iti vine sa faci si aia si cealalta si sa incerci de toate. dar gata cu incercarile. gata, gata, gata. rochia e gata!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: