fotograful

19 Apr

acelasi fotograf pe care l-am ‘folosit’ la cununia civila. radu chindris. pentru ca ne-am placut, ne-am simtit bine impreuna si, la fel de important, ne-au bucurat fotografiile lui. ne uitam cu placere la ele din 2 motive: suntem noi 2 in ele si aratam bine in ele. datorita lui, aparatului, luminilor. si gata cu modestia. this is all there is to it. pentru ca radu are experienta. are o viziune. are un stil. are o mare placere pentru fotografii. asa pare. si ce a iesit din combinatia idei+aparat, a iesit minunat. hai un pic si ideile noastre. asta apropo de locatiile alese. asa ca atunci cand iti place ceva atat de mult, de ce sa schimbi? fidelitate justificata, as zice. tot radu ne face fotografiile si la nunta si ii suntem recunoscatori. e evident.

am discutat o lista de servicii si am cazut de acord la: o sesiune foto inainte de nunta (care a avut loc acum vreo 3 saptamani), care sa ne ajute sa alegem niste fotografii pentru invitatia in format mare, ceva poze inainte de cununia religioasa (inca ma gandesc ce locatie am putea alege), ceva mai multe poze pe durata intregului eveniment si sesiunea trash the dress, de care tot citeam si la care eram nehotarata. dar cum si el a fost de acord, am zis: de ce nu? de ce sa refuzam o sesiune fun de pozare, oriunde ar fi ea? la munte, la tara, la mare, la soare. mai ales ca era bonus. asa ca o vom face si pe asta, undeva prin august, dupa ce ne vom fi intors relaxati dintr-o luna de miere. sau cel putin asa ne dorim.

pentru ca ziua e lunga si noaptea si mai si, radu vine cu un asistent. excelent! nu intelegeam la inceput scopul lui (pentru ca pana la urma, cate poze poti sa ai?!), dar am incercat sa le iau pe toate asa cum au venit. natural. dar si cu argumente. si daca asa surprindem momentele cheie in care radem cu pofta, dansam, ne pupam, ne calcam in picioare la vals sau la orice dans, atunci asa sa fie.

recomandare: fotograful este nearly the best next thing. pentru ca poate fi si the best thing. asa descoperi ca totul se imparte in proportii egale si la fel de importante. asa cum life can be a box of chocolate (forrest gump), a wedding can be a funghi pizza. cu blat la alegere.

iar ceea ce voiam sa spun este: make no mistakes cu fotograful. si niciun compromis. o sa te coste amintirile.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: