muzica

18 Apr

obiectiv: mixul perfect intre dj si formatie

pe baza caruia sa putem spune:pe o scara de  la 1 la 10, daca alegerea locatiei a fost 10, alegerea formatiei a fost tot un 10. pentru ca muzica este sufletul petrecerii. asta zice lumea. de acord. pai si atunci ce formatie sa alegi, care sa tina lumea pe ringul de dans, all day, all night, all the way?  aici, agentia a venit cu cateva sugestii: six martini band, geambasu band, elena gheorghe band si alte cateva. ba chiar am avut-o si pe loredana (+ formatie) in suita de sugestii. la care am completat noi cu provincialii, de care auzisem din alta sursa. nu stiam cine sunt, dar se pare ca lumea ii lauda. pentru cantece, pentru atmosfera, pentru voce, pentru instrumente. ne-am tot invartit in jurul cozii din diferite motive: unii cantau doar cover-uri (six martini – cel putin asa ni s-a comunicat), ceea ce nu ne doream, unii cantau doar 1 ora (gen loredana and company – 1 show de 1 ora dupa care, ura si la gara), unii pur si simplu nu ne placeau.

noi voiam sa facem combinatia ideala intre dj si formatie. formatia care sa vina cu taraful, cu tambalul, cu acordeonul si tot tacamul (sa cante o sarba, doua, trei) si dj-ul care se mixeze un florence and the machine, un james brown, o tina turner, un swing, un dance si mult pop. formatia este all ready booked (am ramas setati pe provincialli) si sper ca a fost cea mai buna decizie. cu siguranta a fost cea mai extravaganta dpdv financiar. cu dj-ul suntem in asteptare. am primit niste propuneri de mixuri si asteptam sa vedem ce iese. daca e sa fie el, atunci ne bucuram si mai taiem ceva de pe lista. revin.

recomandare: alegerea formatiei presupune alte momente de gandire indelungata si atentie focusata. la tipul de muzica pe care il preferi tu. pe care il prefera el. si la fel de important, pe care l-ar prefera invitatii. fiecare nunta este unica. niciuna nu seamana cu cealalta. no newsflash here. fapt pentru care muzica trebuie sa se plieze invitatilor, atmosferei, mirilor. cu cat mai vesela, cu atat mai indicata. eu am pregatit un procentaj oarecum fix (crazy, i know) de muzici: sarbe x%, tiganeasca x% (caci da, de abia astept o muro shavo, o floare alba, floare neagra sau orice altceva mai vor ei sa ne puna in directia asta), muzica proprie x%.  mi s-a parut corect sa le spun ce vrem si la ce ne asteptam. ca ei vor incepe intr-un fel si vor continua altul, no can do. merg pe incredere in abilitatile lor de entertainment. dupa ce ii alegi, asta e singura solutie: comunicare si incredere.

ps: in aproximativ o luna, vom merge sa ii ascultam si live. pentru ca nu am facut asta pana acum.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: