ianuarie 2011

15 Apr

trecuse craciunul cu bucate aromate si revelionul cu dans si planuri noi si vechi in balans. ce urma era clar. am mers la carturesti si am cumparat the agenda. pe care sa scriu tot ce imi trece prin cap, toate ideile, toate prostiile si nebuniile. sa lipesc, sa adun tot acolo intr-o singura agenda colorata, cu coperta pe care scrie mare si frumos: new york. pentru ca de, asta ar fi oarecum visul. 1/2 din el. sa inseram cumva new york-ul in luna de miere.

(time-out pentru un moment muzical)

si am inceput sa scriu in ea. un intro scurt, dar cu bataie lunga. dupa care pauza. a trecut o saptamana. aveam treaba. urma sa schimb serviciul si trebuia sa inchei socotelile cum trebuie. trebuia sa duc toate briefurile la capat. a mai trecut o zi, au mai trecut 10. hai ca avem timp, ziceam. urmatorul pas: meet the agency. caci voiam sa apelam la serviciile unei agentii. cel putin la capitolul locatie si apoi formatie, nu stiam exact ce si cum, asa ca o agentie ne-ar fi ajutat. cu gandul asta am pornit. sa ne facem de cap, dar organizat. sa nu ne luptam cu morile de vant la unele chestii la care nu ne pricepem. (acum cand ma gandesc, imi dau seama ca ne-am fi descurcat foarte bine si singuri, pe cont propriu si ce e si mai important, am fi scutit si ceva bani)

recomandare: daca stii ce vrei si cum vrei, go on your own. e mai bine asa. accepta sfaturi din orice directie, dar ocupa-te singura. cu sotul, cu prietenii, cu colegii (daca ai colegi doritori). la extrema cealalta, daca vrei cu agentie, alege-o pe cea cu care ai cea mai buna chimie.

asa ca am facut o lista cu agentii cu care ne gandeam sa vorbim si sa vedem ce iese. preturi, servicii, locatii, tot. dar au mai trecut alte 2-3 zile. sa fi fost deja 1 februarie?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: